Počet položek: 0 0,- Kč

Raw Raw pamlsky

Záleží vám na výživě vašeho psa a ani při odměňování pamlsky nechcete ustupovat z požadavků na prvotřídní kvalitu? Pak vás jistě bude zajímat novinka v našem sortimentu – lyofilizované pamlsky Raw Raw.

 RAW RAW pamlsky

Lyofilizace je metoda zpracování, která zachovává kvalitu masa v syrovém(raw) stavu, vysoký obsah bílkovin, chuť, aroma i nutriční hodnoty. Proto je ideální metodou pro výrobu pamlsků zejména pro majitele psů a koček, kteří hledají pro svého mazlíčka pamlsky, které nebudou obsahovat žádný glycerin, konzervanty, barviva a ochucovadla. Díky zpracování lyofilizací  jsou pamlsky Raw Raw ideální volbou pro ty, kteří své miláčky krmí syrovou stravou (barf). Raw raw neobsahují žádné obiloviny a každá z variant pamlsků je díky svému složení vhodná i pro monoprotein výživu a alergické psy.

Sušení mrazem je nejvyspělejší technologie zpracování potravin, jejíž principem je mražení potravin ve vaku, kde při teplotě -40°C dochází k sublimaci vody, tedy k přeměně vody z pevného rovnou na plynné skupenství. Suroviny si zachovávají své výživové hodnoty, chuť, vůni a vzhled. Důležitou předností tohoto způsobu zpracování je, že není potřeba používat žádné konzervanty při uchovávání a zároveň je zachován obsah vitaminů, bílkovin a dalších látek.

A jak je to s glycerinem? V celé řadě pamlsků ve formě sušeného masa působí tato látka jako konzervant, změkčovadlo a dochucovadlo, avšak velké množství zkonzumovaného glycerinu může být pro psa i kočku škodlivé a proto bychom měli zkrmování pamlsků s obsahem glycerinu minimalizovat, zejména pokud odměňujeme psa skutečně často a pamlsky se tak stávají podstatnou částí krmné dávky psa.

Díky svému složení jsou Raw Raw ideální volbou pro ty, kteří krmí psa syrovým masem, tedy tzv. barfují. Pokud krmíte psa barfem, jistě vám záleží také na tom, čím ho odměňujete. Raw raw budou pro vašeho psa skvělou odměnou nejen při tréninku díky složení, ale i kompaktnosti balení a struktuře pamlsku – už žádné mastné kapsy ani drobky. Po otevření krabičky není nutné uchovávat pamlsky v chladu, stačí pouze chránit před vlhkostí.

Autor: Rebel Dog

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací